Fri hemleverans! 1-3 dagars leverans
Fri hemleverans! 1-3 dagars leverans
Kontakta oss: [email protected] / 08-510 50 378

CRUELTY FREE | PFSA FREE | VEGAN | PARABEN FREE

Vi svarar på internets vanligaste frågor om brun utan sol!

Vi svarar på internets vanligaste frågor om brun utan sol!
27 januari, 2020 admin

Vi älskar vår produkt Tanrevel eftersom den gör det enkelt att få en snygg fuskbränna som ser naturlig ut. Men det finns så klart en del frågor som nybörjare funderar över när det gäller brun utan sol och vi tänkte att vi ska svara på de allra vanligaste frågorna folk har. Om man googlar på ”fake tan” kommer det upp särskilt sju frågor som många letat efter svaret på. Här kommer de!

1. Kan man sola när man har en fuskbränna?

Frågan man undrar över egentligen här är nog ifall man fortfarande kan bli brun i solen. Och svaret är att ja, det kan man. Däremot är det viktigt att komma ihåg att brun utan sol inte ger något som helst skydd mot solen, utan det är bara en kosmetisk produkt.

Vi rekommenderar inte att man solar över huvud taget. Att vara ute i solen med täckande kläder och solskydd och ta en promenad eller att sitta i skuggan och läsa ger en tillräckligt med D-vitamin och man kommer även att få lite lätt färg utan att riskera att bränna sig. Så för att få hälsofördelarna som solljuset kan ge behöver man absolut inte ligga i bikini och steka ett par timmar. Det är bra mycket bättre att använda Tanrevel och bli snyggt brun utan att riskera att man får hudcancer.

2. Ska man raka sig före eller efter en spraytan?

Det är mycket bättre att raka sig innan man sprejar sig eftersom rakhyveln kommer skava av en del av färgen om man gör det efteråt.

3. Hur fungerar brun utan sol?

Det fungerar genom att ett ämne som kallas DHA, vilket är en naturlig sockerart, får huden att ändra färg. Denna reaktion sker när DHA kommer i kontakt med syret i luften och aminosyrorna på din hud och det blir då mörkare vilket färgar av sig på huden. Det är bara det allra yttersta lagret av huden som nås av DHA och det binds där och går inte längre ner i huden eller ut i blodet. Det är därför helt säkert att använda, även om man är gravid eller ammar.

4. Vilken är den bästa fuskbrännan på marknaden?

Här måste vi så klart tipsa om Tanrevel, inte bara för att slå oss själva för bröstet utan för att det verkligen är en fantastisk produkt. Tanrevel är en spraytan för hemmabruk som är lätt att använda och som ger ett väldigt naturligt resultat. Den ger inga fula linjer och dessutom luktar den jättegott, vilket BUS-produkter traditionellt sett verkligen inte gör!

5. Kan man få hudcancer av brun utan sol?

Det finns inga belägg för att DHA, som är det verksamma ämnet i BUS skulle vara farligt för hälsan på något sätt, så länge du bara har det på huden och inte äter eller andas in det. Därför är det ett säkert alternativ till solning, som man vet är skadligt för huden.

6. Kan brun utan sol skada huden?

Huden mår inte dåligt av att få en fejkbränna, men precis som med alla andra skönhetsprodukter finns det så klart fall av allergiska reaktioner. Men så länge du inte är allergisk finns det ingen anledning att tro att din hud kommer fara illa av att bli lite brunare!

7. Hur använder man brun utan sol utan att få ränder?

Ett vanligt problem när man försöker fixa sin fuskbränna hemma är att man får fula ränder för att man inte har smort in krämen jämnt. Det går så klart att helt enkelt smörja riktigt, riktigt noga, men det bästa är ändå att använda en spraytan som automatiskt ger ett mycket jämnare och naturligare resultat, till exempel Tanrevel.

Perfekta brännan på 2 minuter!

Läs mer