Fri hemleverans
Fri hemleverans!
Kontakta oss: [email protected]

HELLO DIVERSITY 🏳️‍🌈! Få 20% rabatt på allt. Använd koden PRIDE20

Beautyhacks för dig som jobbar på kontor

Beautyhacks för dig som jobbar på kontor
6 juni, 2019 admin
In Blogg

Sitter du vid skrivbordet mest hela dagarna? I så fall kan det hända att du tampas med torr hy och andra skönhetsproblem. Men oroa dig inte, det finns enkla lösningar! Här är några skönhetsknep som gör att du ser lika snygg ut när du kommer hem som när du gick hemifrån!

Fejka brännan

När man sitter inne hela dagarna kan man ofta känna sig lite väl blek. Därför är det tur att det är lätt att skaffa sig en fejkad solbränna. Och nej, vi snackar inte om en brun-utan-sol som luktar skumt och ger dig skumma ränder och gula handflator, utan spraytan för hemmabruk! Det enda du behöver göra är att förbereda ett bra svar på frågan ”var har du varit på semester?”.

Behåll fuktnivån under dagen

Om ditt kontor har torr luft så är det mycket möjligt att du blir torr i ansiktet, vilket ofta kan yttra sig i att du ser glansig ut eftersom ansiktet försöker kompensera mot torrheten. Men hur kan man råda bot på det då? Det är enkelt. Ha en fuktgivande face mist nära till hands under dagen- de gör verkligen under och är också ett bra sätt att pigga upp dig själv när du egentligen skulle behöva en eftermiddagstupplur.

Smygträning

Du har säkert redan hört att stillasittande inte är bra för hälsan och ärligt talat, din kropp blir också snyggare om du rör på dig. Försök att göra några squats varje gång du ska sätta dig, gör tålyft om du står upp och jobbar för att få igång vaderna och så vidare. Och framför allt, se till att träna axlar och rygg med jämna mellanrum så bättrar du på din hållning, vilket gör vem som helst vackrare!

Blotting papers = livräddare

Du vet när man är så glansig i ansiktet att kollegorna börjar spegla sig i det? Blotting papers råder bot på det! De är mycket bättre än att bara fortsätta borsta på mer och mer puder, vilket lätt ser onaturligt ut efter tjugoåttonde gången…

Perfekta brännan på 2 minuter!

Läs mer