Fri hemleverans! 1-3 dagars leverans
Fri hemleverans! 1-3 dagars leverans
Kontakta oss: [email protected] / 08-510 50 378

CRUELTY FREE | PFSA FREE | VEGAN | PARABEN FREE

7 anledningar till att du kommer älska Tanrevel

7 anledningar till att du kommer älska Tanrevel
19 oktober, 2019 christian
In Blogg

En brun-utan-sol som gör allt du önskar och lite till? Ja, den existerar på riktigt. Vi har listat anledningarna som gör att du aldrig kommer kunna använda något annat än Tanrevel för din brun-utan-sol igen!

1. Du kommer aldrig mer lukta brun-utan-sol
Ingen vill gå runt och lukta (läs: stinka) brun-utan-sol. Det är en väldigt distinkt lukt, och även om du inte har något emot den kan vi garantera att människor i din närhet har det. Tanrevel har i stället en doft av tropisk kokosnöt, en betydligt trevligare doft.

2. Ja, du slipper bli orange
Du vill med största sannolikhet få en solkysst, gyllene ton och inte bli orange. Tanrevels naturliga ingredienser (och en smula grönt pigment!) hindrar din hy från att få samma färg som en Oompa-Loompa.

3. Det blir faktiskt inte lättare
Ja, det är faktiskt superlätt att applicera den och du behöver inte oroa dig för ett fläckigt resultat. Med vår unika ångbaserade ultraljudsteknologi blir det både lätt och jämnt på under två minuter.

4. Du slipper sova med den
Färgen utvecklas på bara på 1-2 timmar. Du behöver därför inte planera ditt liv i minsta detalj efter din brun-utan-sol rutin. Inga missfärgade sängkläder här inte, det tackar vi för!

5. Inget kladd
Produkter som kladdar är aldrig en hit… Tur att du slipper oroa dig för det nu! Säg hej då till kladdiga händer och ett fläckigt resultat.

6. Händerna avslöjar dig inte
Vi vet… det är i princip omöjligt att applicera brun-utan-sol snyggt. Det spelar ingen roll hur mycket vi smörjer armbågar, använder handskar och tvättar händerna efteråt. Händerna lyckas alltid bli randiga och mörka ändå. Med Tanrevel är det inget problem eftersom den i princip applicerar sig själv. Allt du behöver göra är att hålla produkten 10-15 cm från ansiktet, dra ner locket och voilá, ett felfritt resultat.

7. Fräsch och ett gott samvete
Självklart är formulan 100% vegansk och inga av våra produkter är djurtestade. Färgen vi använder är dessutom PETA-certifierad!

Är du lika såld som vi?

Klicka hem Tanrevels startkit med allt du behöver här så bjuder vi på fri frakt.

Perfekta brännan på 2 minuter!

Läs mer